Realiseer jouw woon- of investeringsdroom met Verelst

 

Ben jij al de trotse bezitter van een grond en droom jij van een eigen stekje? Of ben je klaar om te investeren in een nieuw project?
Maar heb je schrik van cowboypraktijken, slechte afwerking, onvoorziene kosten en laattijdige oplevering? Wel, we hebben goed nieuws voor je! Bouwen of verbouwen hoeft helemaal geen nachtmerrie te zijn. Als je kiest voor Verelst Woningbouw en Renovatie, kies je voor een betrouwbare partner die vakmanschap, kwaliteit, stiptheid en transparantie erg hoog in het vaandel draagt!

Verelst Woningbouw en Renovatie kan op een ervaring van meer dan 35 jaar bogen. En niet alleen op het vlak van de praktische uitvoering van bouw- en renovatieprojecten. Ook ontwerp, architectuur, budgettering, studie en planning zijn domeinen waarin we heel sterk staan.

Met een team van 150 gemotiveerde medewerkers realiseren we jouw droomhuis of investeringsproject van A tot Z. Appartement, bel-étage, rijhuis, pastorijwoning, villa, garage, opbrengsteigendom? Het zijn allemaal kolfjes naar onze hand. BEN, laag energie of passief bouw? Geen zorgen, ecologie is al langer ons stokpaardje. We helpen je dan ook graag om het onderste uit de energetische kan te halen.

Liever met jouw eigen architect? Geen enkel probleem voor ons, wij verzorgen de uitvoering tot in de puntjes. Volledig afgewerkt of liever enkel water- en winddicht? De keuze is volledig aan jou! Heb je nog maar een vaag idee van hoe je nieuwe thuis er moet uitzien? Wij hebben talrijke standaardplannen en modelwoningen die je vast en zeker inspiratie zullen geven.

Contacteer ons NU voor een vrijblijvende afspraak.

 

Alle velden zijn verplicht