Halfopen moderne woning

moderne_halfopen_woning_in_zemst

"Het is precies geworden wat we zelf voor ogen hadden."
Maaike en Katrien

Maaike en Katrien woonden tot voor enkele jaren in Antwerpen Centrum. Ze woonden er graag, maar Maaike zag op tegen de dagelijkse kilometers naar haar werk in Huldenberg. Daarom besloten ze te verhuizen. Een woning tussen Antwerpen en Brussel was wat ze zochten.

Geen geloop en geregel
Ze zijn een tijdje op zoek geweest naar een bestaande woning tussen Brussel en Antwerpen. Maar die vonden ze niet. Daarom besloten ze te kiezen voor een nieuwbouw. Op de website van Verelst vonden ze gronden in de buurt waar ze wilden wonen. Ze kozen voor een moderne woning, met duurzame materialen. Door samen te werken met Verelst bleven ze gespaard van alle geloop en geregel dat vaak komt kijken bij een bouwproject. Ook dat was voor hen belangrijk.

Na anderhalf jaar al in de woning
Het project vlotte goed: al na anderhalf jaar konden ze in hun woning. Het resultaat mag er zijn volgens Maaike en Katrien. Alles werd vlekkeloos uitgevoerd, precies volgens hun keuzes. Ze wilden een open leefruimte met zicht op de tuin, en kozen voor een grote open keuken. Ook wilden ze een badkamer met zowel een douche als bad. De zolderkamer tenslotte werd afgewerkt als ontspanningsruimte.

Het is volledig hun smaak geworden
Maaike en Katrien zijn perfect gelukkig in hun nieuwe woning. Het is precies geworden wat ze zelf voor ogen hadden: hùn smaak, de juiste materialen, hun type leefruimte. Ook de buurt waar ze wonen – een rustige omgeving tussen Brussel en Antwerpen – voelde meteen aan als thuis.