Renovatie van de ouderlijke woning naar een zorgwonig

renovatie_in_edegem

"We kwamen niet voor verrassingen te staan!"
Familie Dieltjens - Verhaegen

Linda Verhaegen wilde samen met haar man zijn ouderlijke woning renoveren tot een moderne en comfortabele zorgwoning. Zo konden de twee mama’s ook in het huis komen wonen. Omdat Woningbouw Verelst een bekende naam is, informeerden ze voor hun verbouwing. Het werd snel duidelijk dat ze de juiste partner gevonden hadden voor hun project.  

Uitstekende communicatie
Linda spreekt enthousiast over het verloop van het bouwproject. “Dat ging heel vlot,” vertelt ze. “En we kwamen niet voor verrassingen te staan. Verelst bleef altijd heel correct, ook op het vlak van budgettaire afspraken.” De communicatie met Woningbouw Verelst liep uitstekend. Dat dankt Linda vooral aan werfleider Dirk, die hen goed op de hoogte hield.

Een succesvol stappenplan
Werfleider Dirk vertelt waarom het project zo vlot verlopen is. “We werken altijd volgens een duidelijk stappenplan. Dat geeft de beste garantie voor een tijdige oplevering.” Nadat de klant het project besproken heeft met Verelst, wordt het gebouw opgemeten. De architect tekent een plan en er wordt een bouwvergunning aangevraagd. Tenslotte worden goede afspraken gemaakt met de buren.

Maand vroeger opgeleverd
“Door de goede organisatie en communicatie hadden we nooit stress,” zegt Linda. Ook niet toen bleek dat de riolering voor het huis zou opengebroken worden op het moment van hun verbouwing. “Dirk maakte goede afspraken met de aannemer van de straat, zodat ons project geen vertraging opliep.” Integendeel: hun zorgwoning werd een maand vroeger opgeleverd dan gepland was. “Verbouwen met Verelst was voor ons een heel aangename ervaring,” besluit Linda.