BEN-woning

De Bijna EnergieNeutrale of BEN-woning wordt de standaard. Een BEN-woning is gebouwd met of onder E-peil 30, terwijl de norm vandaag een woning met E-peil 60 is. Vanaf 2021 moeten alle nieuwbouwwoningen aan de BEN-eisen voldoen. Nu al investeren in een BEN-woning biedt dan ook alleen maar voordelen.
 
BEN-ACTIE
Verelst vindt het belangrijk om energetisch verantwoorde woningen te bouwen, die door het aanwenden van de juiste technieken en hedendaagse materialen lange tijd hun waarde blijven behouden. Daarom kiest Verelst er ook voor om vandaag reeds meer dan het gevraagde te leveren. 
 
Om het bouwen van BEN-woningen aan te moedigen, maken wij de eerste 25 woningen GRATIS BEN. 
Dat wil zeggen dat wij de upgrade van E-60 naar E-30 voor onze rekening nemen.

2 X Voordeel

Als klant haal je dus dubbel voordeel: Enerzijds staan wij in voor de upgrade en anderzijds kan jij genieten van de onderstaande voordelen:

  • Een korting van 100 % op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar, wat een extra voordeel van gemiddeld 1.000 euro per jaar betekent. 
  • Tot 50% minder energieverbruik.
  • Een E-peilpremie van minimum 1.800 euro bij netbeheerder Eandis. 
  • Een voordelig BEN-krediet bij bepaalde banken. 
  • Een enorme meerwaarde op je woning.
     

BEN jij ook mee?
Kom dan snel langs in onze showroom. Of contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak via onderstaand contactformulier of per telefoon op 015/30 03 60.
 
 

Alle velden zijn verplicht