BEN jij SMART? Geniet nu van onze BEN SMART-actie

Wie ‘slim’ is, bouwt BEN. Mét Verelst Woningbouw & Renovatie. Niet alleen vertalen we jouw nieuwbouwproject GRATIS naar een ‘Bijna Energie Neutrale’ woning in de praktijk. Ook kan je een beroep doen op onze ‘Smart Home’ oplossingen, gebaseerd op de gloednieuwe draadloze schakelaars van Niko. Eveneens gratis!

Onze BEN actie

Verelst Woningbouw & Renovatie vindt het belangrijk om duurzaam wonen te stimuleren. Omdat we een gezonde leefomgeving belangrijk vinden. En omdat we onze klanten een woning willen bieden waarin ze zich hun hele leven comfortabel thuis voelen.

Eens gek doen om de toekomst van onze planeet te redden: het kan geen kwaad. Vandaar dat we momenteel enkel nog nieuwbouw woningen met een E30 peil bouwen. Terwijl jij dat niet in je portemonnee gaat voelen. Integendeel: Verelst Woningbouw & Renovatie neemt de meerkost voor de upgrade naar BEN (‘Bijna Energie Neutraal’) volledig voor zijn rekening!

Jij kan bovendien ook nog eens genieten van een korting van 50% op de onroerende voorheffing gedurende vijf jaar. Misschien kan je zelfs een voordelig BEN-krediet afsluiten, want het bankwezen steunt eveneens de trend naar duurzamer en energiezuiniger wonen.

 

En onze SMART actie

Natuurlijk is het E-peil niet alles zaligmakend voor een lage energiefactuur. Ook de manier waarop u met energie omspringt, is van essentieel belang, zelfs in een BEN woning. Verelst Woningbouw & Renovatie wil je ook na de bouw van je droomhuis helpen om milieubewust te leven. Vandaar dat we onze dienstverlening onlangs hebben uitgebreid met twee oplossingen die het energieverbruik reduceren.

Het gaat om slimme woonoplossingen, gebaseerd op de gloednieuwe draadloze schakelaars van Niko, waarmee de meest uiteenlopende elektrische toestellen vanop afstand kunnen worden in- en uitgeschakeld, beheerd en gecontroleerd.

En ook hier weer doen we lekker gek. Want we bieden je het startpakket van onze nieuwe Smart Home oplossing én de Verelst onderhoud- en bedieningsapp volledig gratis aan.

 

BEN je ‘smart’? Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden voor duurzaam (ver)bouwen te ontdekken! 

Delen: