Bezoek ons op Nieuwbouwzondag: 26 maart!

Op 26 maart kan je op 4 verschillende locaties één van onze woningen en/of verkavelingen bezoeken. Ook onze showroom in Rumst is die dag open. Van 13u tot 17u staan onze bouwadviseurs klaar, met een hapje en een drankje, om je te verwelkomen. Samen kunnen jullie de inspiratiewoningen/werven bezoeken en jullie woondroom bespreken.

Zowel grond-woning combinaties als bouwen op eigen grond mogelijk

Droom je ervan je eigen huis te laten bouwen, volledig naar wens, maar beschik je nog niet over een geschikt stuk grond? Ontdek dan onze bouwlocaties op diverse locaties waarop wij graag jouw nieuwe woning volledig op maat bouwen. Beschik je zelf al over een bouwgrond? Geen probleem! Ook bouwen op eigen grond is mogelijk.

Wat je ook verkiest, wij helpen je graag bij het realiseren van jouw nieuwe thuis en begeleiden je gedurende het hele traject van A tot Z.

 

Laat je inspireren door onze inspiratiewoningen

Benieuwd naar hoe een Verelst nieuwbouwproject er zou kunnen uitzien? Kom dan een van onze inspiratiewoningen bezoeken. Wij zetten de deuren open tijdens Nieuwbouwzondag op 26 maart 2017 van 13u00 tot 17u00 en dit zowel in Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen als Vlaams-Brabant. 

  • Lint: Kinderstraat te 2547 Lint 
  • Oedelem: Sijselestraat 44 te 8730 Oedelem 
  • Temse: Eeckhoutdriesstraat 32 te 9140 Temse 
  • Tervuren: Moorselboslaan 8c en 8d te 3080 Tervuren 

Onze bouwadviseurs staan klaar om jou een woordje uitleg te geven over de inspiratiewoning en al jouw bouwvragen te beantwoorden, aangevuld met een hapje en een drankje. 

Geraak je niet tot in een van onze inspiratiewoningen? Dan kan je ook gewoon langskomen in onze showroom! Want ook hier zetten we de deuren open voor Nieuwbouwzondag.

  • Showroom Rumst: Mechelsesteenweg 35 te 2840 Rumst

 

Geniet nu nog Batibouw condities: BEN SMART ACTIE

De BEN-woning of Bijna Energie Neutrale woning wordt de standaard. Met maximaal een E-peil 30 is het dan ook een energiezuinige en energetisch verantwoorde woning. Dankzij onze BEN-ACTIE haal jij dubbel voordeel! Wij staan in voor de upgrade en jij kan genieten van meerdere voordelen zoals een lagere energiefactuur, een korting van 50% op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar, een voordelig BEN-krediet en een enorme meerwaarde op je woning

Hieraan koppelen we nog eens onze SMART actie: wij bieden je nu ook een GRATIS startpakket voor Smart Home oplossingen aan!

Dankzij onze BEN SMART actie krijg je dus een woning die klaar is voor de toekomst én energetisch performant. 

 

Geen nieuwbouw? Wel een TOTAALRENOVATIE?
Kom dan ook gerust eens met ons praten. Wij begeleiden je graag doorheen het hele traject. Kom snel langs of maak een afspraak en wij bekijken graag hoe wij je kunnen helpen.

 

Delen: