De week van projectleider Gianni

"Als projectleider bij Verelst is elke dag uitermate boeiend. Elke week is altijd helemaal anders. Mijn job is gevarieerd, uitdagend en boeiend!" Volg de week Gianni Mariën als projectleider bij Verelst Bedrijfsbouw & Renovatie.

Dit is Gianni Mariën. Hij werkt al bijna 3 jaar voor Verelst Bedrijfsbouw & Renovatie.

In die afgelopen jaren realiseerde hij onder ander de werven voor Montea Movianto Erembodegem, Tones Mechelen, Aveve Leuven, Montea Bilzen, Redevco Zemst…

Gianni, 24 jaar, is deze zomer net in het huwelijksbootje gestapt. In zijn vrije tijd houdt hij van voetballen bij KFC Nijlen. 

 

Weekplanning van een projectleider bij Verelst 

Maandag

Controle van het nivellement voor de plaatsing van de betonvloer. In functie van deze controle kan bepaald worden waar al dan niet meer beton dient gestort te worden. Hier wordt de kwaliteit van het door de grondwerker uitgevoerde werk gecontroleerd. Deze controle maakt het ook mogelijk om een meer- of minprijs te bepalen.

week projectleider verelst

 

Dinsdag 

Administratie en werk-voorbereiding op kantoor en overleg met de collega’s.

week van projectleider dinsdag

 

Woensdag

Werfvergadering bij Montea Bilzen met de architect Ronald Versweyveld, de project manager van Montea, Dirk van Buggenhout en de project manager van Carglass Stefan Liebaert.

Dit is het wekelijks moment om de status van de werken te overlopen, eventuele vragen te stellen, wijzigingen (door de klant) te bespreken en mogelijke problemen op te lossen.

week projectleider woensdag

 

Donderdag

Werfinspectie bij Facq Alleur: alle werken worden gecontroleerd om zo veel mogelijk problemen op voorhand op te lossen. Het is belangrijk om regelmatig op de werf te zijn om een goede voeling te behouden met de werken en de arbeiders. Op die manier kan je de kwaliteit van de werken beter evalueren en eventueel bijsturen waar nodig.

Daarna onderhandeling met één van onze leveranciers Jan Gekiere van B&G Hekwerk. De meeste zaken worden voor ons door aankoop aangekocht, maar in sommige gevallen is het makkelijker om rechtstreeks met de leverancier te spreken en te onderhandelen.

De dag wordt afgesloten met een veiligheidsvergadering en planningsvergadering met alle projectleiders. Het moment van de week waar over specifieke topics rond veiligheid op de werf wordt gesproken. Op de planningsvergadering worden de beschikbare ploegen verdeeld over de lopende werven voor de volgende week. Elke projectleider heeft tal van activiteiten uit te voeren op de verschillende werven. Daarom wordt er bepaald wie welke ploeg ter beschikking krijgt. Na de planning worden vaak nog enkele technische en/of algemene punten besproken, meestal vergezeld van een drankje en een hapje.

week van de projectleider donderdag

 

Vrijdag

Vrijdag ontspannen afsluiten op onze Friday Drink. Tijd om bij te kletsen met Maarten, onze collega van Verelst Staal-en Betonbouw.

Gezondheid!

week projectleider vrijdag

 

Ook goesting om projectleider te worden? 

Heb jij ook goesting om aan de slag te gaan als projectleider bij Verelst? Bekijk dan snelle onze vacature voor projectleider of stuur meteen jouw cv naar fun@verelst.be

 

Delen: