Geniet nu verlengde Batibouw condities

Batibouw 2019 zit er alweer op, maar onze condities lopen nog even door. Geen kans gehad om de beurs te bezoeken of nog wat tijd nodig om te beslissen? Geen nood, wij verlengen onze Batibouw condities tot eind april. Zo hoef je geen overhaaste beslissingen te nemen!

Geniet nog van verlengde Batibouw condities

1. een gratis upgrade naar BEN voor bouwers  

Bouwers genieten nog tot eind april van onze BEN actie: een gratis upgrade naar BEN. Hiermee bieden wij een woning aan die klaar is voor de toekomst! 

De Bijna EnergieNeutrale of BEN-woning wordt in 2021 de standaard. Omdat wij het belangrijk vinden dat jullie woning nu al voldoet aan de toekomstige eisen, maken wij dan ook jouw nieuwbouwwoning gratis BEN. Dat wil zeggen dat wij de upgrade van E-40 naar E-30 voor onze rekening nemen.

Als klant haal je hiermee dubbel voordeel: wij staan in voor de upgrade en anderzijds kan jij genieten van de onderstaande voordelen:

  • ​Een korting van 50% op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar, wat een extra voordeel van gemiddeld 500 euro per jaar betekent. 
  • Een lagere energiefactuur.
  • Een voordelig BEN-krediet.
  • Een enorme meerwaarde op je woning.

 

2. een gratis E-bike voor bouwers én verbouwers 

Kies jij voor eind april voor een nieuwbouwwoning of een totaalrenovatie (vanaf min. 200.000 euro), dan ontvang je een gratis e-bike van cowboy bij jouw aankoop. 

 

Batibouw opvolgzondag op 24 maart 2019

Noteer alvast zondag 24 maart in jouw agenda want dan voorzien we een Batibouw opvolgzondag, van 13 - 17u, in onze showroom in Rumst. De ideale gelegenheid voor wie nog extra vragen heeft of info wenst of voor wie niet tot op Batibouw geraakt is. 

Onze bouwadviseurs staan jou met veel plezier bij voor advies, oplossingen of vragen over:

Samen bespreken we hoe wij je kunnen helpen met de creatie van jouw droomwoning, gaande van totaalrenovatie tot sleutel op de deuroplossing, volledig op maat gebouwd én conform de hedendaagse energienormen. 

 

Delen: