"Zo kom ik graag thuis" - Geniet NU van Uitzonderlijke Condities!

Speciale tijden vragen uitzonderlijke maatregelen. Nu we allemaal des te meer beseffen hoe belangrijk een thuis voor ons is, willen we iedereen laten genieten van onze uitzonderlijke condities. Condities die ervoor zorgen dat de thuis waar jij leeft, droomt, werkt, koestert, liefhebt, geniet ... gerealiseerd kan worden. Bij Verelst vinden we het belangrijk om dromen te kunnen realiseren, om woningen te bouwen waar gezinnen gevormd worden en waar kinderen zorgeloos opgroeien. Een plek die je kan koesteren, die je een warm, veilig gevoel geeft.

Profiteer van onze GRATIS upgrade naar E20.

Uiteraard moet zo’n woning ook klaar zijn voor de toekomst, zodat je er vele jaren van kan genieten!
Daarom neemt Verelst vandaag de upgrade tot een woning met E-peil 20 geheel voor zijn rekening!

Even uitleggen ...

Vanaf 2021 moeten nieuwbouwwoningen Bijna Energie Neutraal (=BEN) gebouwd worden met een E-peil van 30 of lager. Vandaag is de norm om te bouwen E35 of lager.

Het bijzondere aan BEN woningen is dat ze uitermate weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling of warm water. De energie die ze toch nodig hebben, worden uit groene hernieuwbare energiebronnen gehaald.

Verelst doet BETER! Wij gaan nog een stap verder… Meer dan BEN!

Bij Verelst bieden wij de nieuwbouwers NU een GRATIS UPGRADE van E35 tot E20.

Hierdoor kan je extra genieten van de onderstaande voordelen

  • Een korting van 100% op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar!!*
  • Permanent een lage energiefactuur.
  • Een voordelig BEN-krediet.
  • Een enorme meerwaarde op je woning.

* Deze vrijstelling van het KI kan enkel gegarandeerd worden indien de bouwvergunning voor 31 december 2020 wordt ingediend.

Regel meteen jouw afspraak met onze bouwadviseurs

Samen bespreken we hoe wij je kunnen helpen met de realisatie van jouw thuis, gaande van totaalrenovatie tot een sleutel op de deuroplossing, volledig op maat gebouwd én conform de hedendaagse energienormen. 

Op basis van jouw verwachtingen stellen we een team samen en overlopen we samen ons stappenplan zodat je volop kan genieten van deze unieke gebeurtenis, want een woning bouwen doe je niet elke dag!

Zin om bij ons thuis op de koffie te komen?

Vul dan het onderstaande contactformulier in, bel 015 30 03 60, mail woningbouw@verelst.be of kom gewoon langs! De koffie staat klaar en we ontvangen je met alle plezier.

Onze deuren staan steeds voor jullie open. Omdat jullie gezondheid en die van onze medewerkers belangrijk zijn, hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld. Bekijk ze alvast even zodat je weet dat een bezoek in alle veiligheid en vetrouwen kan gebeuren.

 

Wat kunnen we voor je doen?

Alle velden zijn verplicht
Delen: