Mooie totaalrenovatie te bezoeken!

Naar aanleiding van de Vlaamse Renovatiedag kan je op zondag 28 mei tussen 13u en 18u een prachtige totaalrenovatie in Berchem gaan bezoeken. Je krijgt de mogelijkheid om met de architect en met onze manier van werken kennis te maken.

Van kil huis naar warme thuis 

Deze prachtige halfopen bebouwing in Berchem werd in samenwerking met de architect De Beenhouwer + Leonard Architecten volledig aangepakt. 

De uitgeleefde en niet-energievriendelijke woning kreeg een volledige upgrade: nieuwe dak met dakisolatie, buitengevelisolatie, vloerverwarming, ventilatie, etc...Achteraan werd er een nieuw gedeelte bijgebouwd. 

Voor het buitenschrijwerk werd gekozen voor aluminium ramen met een "steel look", die perfect passen bij de witte crepi. Op deze manier werd de authenticiteit van het gebouw zoveel mogelijk bewaard. Over elk detail werd nagedacht.

Ook binnenin werd het huis helemaal vernieuwd: de ruimtes werden heringedeeld en kregen een andere functie. Trappen, vloeren, binnenschrijnwerk, electriciteit..alles werd aangepakt.Als kers op de taart werd het huis uitgerust met een mooie design badkamer en dito keuken.


Deze woning is een ideaal voorbeeld van wat totaalrenovatie kan betekenen. Het kille huis werd weer een warme thuis voor haar bewoners.
 

 

Kom eens een kijkje nemen 

Op 28 mei kan je deze gerenoveerde parel met eigen ogen komen bewonderen. Zowel de eigenaars als de architechten staan klaar om jou alles te vertellen over de afgelopen renovatiewerken: hoe hebben ze de renovatie aangepakt? Hoe is de samenwerking verlopen? Welke technieken zijn er gebruikt? ...  Zo kan je al eens proeven van onze manier van werken. 

Een bezoekje aan het project is gratis maar je dient je wel even te registreren op de site van de Vlaamse Renovatiedag! Je krijgt dan ook het exacte adres te zien. 

 

Interesse in totaalrenovatie?

Neem dan gerust contact op met Stijn Smulders op 0476 47 19 44. Hij bespreekt graag wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

 

 

Delen: