Bonheiden - Op maat te bouwen woning
Prijs vanaf€ 694.900
Maak hier een afspraak
3 Meer foto's
Bouw jouw nieuwe ruime thuis volledig volgens jouw wensen op één van deze 2 loten, gelegen op 6 km van Putte, op 5 km van Keerbergen, en op 4 km van Bonheiden. Op nog geen 10 min. rijden zijn er winkels, sportfaciliteiten, voedingswinkels en horeca-aangelegenheden. Op 600 m kan je basisschool De Knipoog vinden, die de kinderen makkelijk met de fiets of te voet kunnen bereiken.

Bij Verelst weten we hoe belangrijk het bouwen van een nieuwe thuis is. Wij bouwen dan ook jouw villa volledig op maat én sleutel-op-de-deur. Hier wordt een premium lastenboek, met hogere afwerkingsbudgetten, als basis voorzien. Elk project benaderen wij à la carte waardoor jij jouw droomvilla volledig vorm kan geven. Wij bouwen voor jou een comfortabele, duurzame, en energiezuinige nieuwe thuis, waar je verwarmt met een warmtepomp. In combinatie met een perfect geïsoleerde buitenschil, vloerverwarming en zonnepanelen zal jouw nieuwe thuis minimaal Meer dan Bijna Energie Neutraal zijn. Gedaan dus met hoge energiekosten.

Interesse om zorgeloos jouw woondroom te realiseren? Contacteer ons dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via woningbouw@verelst.be of bel 015 30 03 60.

Downloads