Verelst Projectbouw maakt deel uit van Groep Verelst. Als algemene aannemer focust Projectbouw zich op de totaalaanpak van residentiële, commerciële, utilitaire en gemengde projecten. Dit zowel voor de private als publieke markt. Appartementsgebouwen, kantoren, zorgcentra, commerciële panden,… ; vanaf circa 2.000m2 zijn wij dé partner om uw totaalproject kwalitatief te bouwen, en binnen budget en timing tot een goed einde te brengen.

Samen met onze 50 werknemers, die ons belangrijkste kapitaal zijn, heeft Verelst Projectbouw de ambitie om een performante voorkeurspartner, die uitblinkt in transparante & duidelijke communicatie, te zijn voor haar opdrachtgevers. Ons team is samengesteld uit gedreven collega’s, allemaal stuk voor stuk gebeten door een passie voor bouwen en competent in het realiseren van mooie bouwprojecten.

Wij willen onze klanten ontzorgen, en ambiëren daarbij absolute klanttevredenheid.

Zo streeft Verelst Projectbouw bij haar bouwpartners naar een loyale en recurrente samenwerking. Niets constructiever dan te werken met partijen in wederzijds vertrouwen.

Elk partnership kenmerkt zich door haar doorgedreven en no-nonsense aanpak.

Ons gemotiveerd en ervaren team, dat bestaat uit calculatoren, werkvoorbereiders (voor archi­tectuur, stabiliteit en technieken), project- en werfleiders voor uitvoering en naservice, denkt graag mee met de klant en de architect in elke stap van het bouwproces.

We zijn dan ook steeds bereid om tijdig aan tafel te zitten en zo samen met het bouwteam een meerwaarde te kunnen bieden voor de klant. Dit door mogelijke optimalisaties binnen de scope (vergunningstechnisch, architecturaal en esthetisch) van het project voor te stellen. Op die manier streven we steeds naar een kwalitatief en rendementsvol eindproduct. Door toepassing van BIM en een effectieve LEAN planning verloopt het bouw­traject efficiënt en worden onnodige kosten vermeden, teneinde de bouwheer, architect en studie­bureaus doeltreffend te ontzorgen.

 
 

Verelst Projectbouw & Renovatie
KMO-Zone Klein Boom 15
2580 PUTTE

Tel: +32 (0)15 75 37 35
info@verelst.be