Verelst Projectbouw maakt deel uit van de Groep Verelst en is ontstaan als aannemer van complexe betonwerken. In de loop der jaren is het bedrijf zich aanvullend ook intensief gaan toeleggen op de meer traditionele bouw waardoor Verelst Projectbouw vandaag een heel breed gamma bouwkundige expertise kan aanbieden.

Zo bouwen wij appartementen, kantoren, zorgcentra, scholen, waterzuiveringsstations, tankstations en constructies voor chemische bedrijven. Wij houden ons strikt aan de gestelde kwalitatieve normen en de budgettaire marges van onze opdrachtgevers. Zelfs de meest complexe opdrachten krijgen een elegante oplossing.
Verelst Projectbouw heeft een zeer open en flexibele structuur die transparant is voor klant en medewerker. Ons team van 100 enthousiaste medewerkers staat steeds klaar om jouw project mee te realiseren!

Onze kantoren zijn gevestigd in Ham bij Tessenderlo, maar ons actieterrein strekt verder dan de Belgische grenzen. Wij weten verduiveld goed hoe we jouw bouwproject moeten realiseren !

 
Verelst Projectbouw & Renovatie
KMO-Zone Klein Boom 15
2580 PUTTE

Tel: +32 (0)15 75 37 35
Fax: +32 (0)11 75 68 50

projectbouw@verelst.be