Groep Verelst is sinds 1979 actief in de bouwsector. Gegroeid vanuit industriebouw - in Putte - behoort de Groep vandaag tot één van de toonaangevende bouwbedrijven in België. De groep kan dan ook prat gaan op een jarenlange ervaring, én een mooi palmares aan klinkende namen waarvoor zij hebben kunnen bouwen en verbouwen.

Groep Verelst bestaat uit Verelst Woningbouw & Renovatie, Verelst Bedrijfsbouw & Renovatie, Verelst Projectbouw & Renovatie, Verelst Prefab beton- en staalstructuren, Verelst Projectontwikkeling, en  Oscar V. De groep is met deze vennootschappen actief in woningbouw, semi-industrieel vastgoed, algemene bouw, en in staal- en betonstructuren.

Voor elk van deze specialisaties heeft de Groep eigen teams, eigen mensen die erop gebrand zijn dagdagelijks de kwaliteit van het merk te garanderen.


Verelst woningbouw & renovatie, met een showroom in Rumst, staat in voor sleutel-op-de-deur projecten op gronden uit eigen portefeuille of op jouw eigen grond.
Met het concept ‘sleutel-op-de-deurrenovatie’ wil Verelst dé referentie worden als ‘one-stop-shopping point’ voor eigenaars/investeerders die toe zijn aan de totaalrenovatie van hun “thuis” of investering.

 

Sinds 2017 is Groep Verelst in handen van drie bestuurders. Jo Vertongen, Kurt Geens & Roel Coenen bevestigen: “Wij hebben met veel goesting deze verantwoordelijkheid opgenomen omdat we overtuigd zijn van de mogelijkheden van dit bedrijf met zeer bekwaam personeel. ”