VOOR PARTICULIEREN

Jouw nieuwe thuis, van ontwerp tot oplevering

Wij creëren ruimte voor jouw project.

 • Klaar om je woonplannen te realiseren op je eigen bouwgrond of op een grond uit ons aanbod? Met onze knowhow en persoonlijke service begeleiden we je van eerste ontwerp tot laatste detail. 

 • Een woning gekocht en nog een totaalrenovatie voor de boeg? We staan je graag bij om alles in goede banen te leiden zodat je kan thuiskomen in een huis dat klaar is voor de toekomst. 

 • Maak kennis met onze projectontwikkelingen. Wij zorgen voor alles: de locatie, het ontwerp en het volledige bouwtraject. Zo hoef jij alleen nog de puntjes op de i te zetten van je nieuwe thuis. 

Wij zijn al meer dan 45 jaar actief.

Wat we doen

Wij creëren duurzame, functionele en inspirerende leefomgevingen die je welzijn verbeteren.

Als partner denken we vanaf de start proactief mee. We maken er een punt van om bij elk project stil te staan, echt te luisteren, te inspireren en het werk lichter te maken. Altijd met een professionele no-nonsense mindset als basis. Bij Verelst weten we immers hoe belangrijk elk bouwproject is voor elke klant. Daarom gaan we elke dag met passie aan de slag om aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen.  

 

Jouw project, we creëren er ruimte voor. 

Dit mag je verwachten

 • Vlot bouwproces

  Onze professionele no-nonsense mindset, korte communicatielijnen en een persoonlijke vertrouwenspersoon zorgen ervoor dat je project van a tot z de aandacht krijgt die het verdient en je je nergens zorgen over hoeft te maken

 • Voor het leven

  Jouw unieke wensen staan altijd centraal. We bouwen immers niet zomaar een gebouw, maar een echte thuis of een werkplek met een ziel, kwaliteitsvol afgewerkt tot in de puntjes. Voor nu, en voor het leven. 

 • Duidelijke prijs

  We toetsen het ontwerp van je project van bij de start al aan de realiteit zodat je op elk moment een goed zicht hebt op het kostenplaatje. Dat geeft je heel wat gemoedsrust want je komt nooit voor onaangename verrassingen te staan. 

 • Duurzaam bouwen

  We realiseren projecten die vooruitstrevend en duurzaam zijn, met een E-peil lager dan 20. Zo realiseren we samen bijzondere woningen en bedrijfsprojecten die positieve verandering brengen, voor de huidige en toekomstige generaties.  

Grond in de aanbieding

Ben je eigenaar van een grond en wil je deze een nieuwe invulling geven? Verelst is continu op zoek naar interessante sites en gronden om duurzame buurten te creëren. 
 
Benieuwd naar de samenwerkingsmogelijkheden? Ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen.