Je droomwoning realiseren, dat doen we samen.

Wij begeleiden je van bij het prille idee tot aan het echte thuiskomen.

De voordelen van bouwen met Verelst

 • Keuzevrijheid

  Jij hebt op elk moment de teugels in handen. Logisch want we zijn immers bezig met jóuw droomwoning. Vertel ons wat je voor ogen hebt en wij maken je plannen waar. 

 • Transparant advies

  Doorheen heel het proces kun je rekenen op een persoonlijke vertrouwenspersoon die je open en transparant adviseert en begeleidt. 

 • Duidelijke prijsafspraken

  Van bij de start van je bouwproject berekenen we het volledige kostenplaatje zodat je precies weet wat het je zal kosten. Zo zijn er nooit onaangename verrassingen achteraf. 

 • Duurzaam bouwen

  Zowel de manier waarop we bouwen als de uiteindelijk opgeleverde woningen en bedrijfsgebouwen zijn vooruitstrevend en duurzaam. 

Zo gaan we te werk

De wensen en dromen in je hoofd omzetten naar de woning van je dromen, daar staan we je graag in bij. Van de eerste schets tot een perfect afgewerkte woning. Dat doen we in 5 specifieke stappen. Bij elke stap leggen we uit wat er gebeurt en wat je mag verwachten. Transparante informatie en een persoonlijke begeleiding vinden we daarbij vanzelfsprekend. Je bouwt immers niet elke dag een nieuwe thuis.

 • Beginnen bij het begin

  We gaan samen rond de tafel zitten om je verwachtingen grondig te bespreken. Hoe ziet jouw ideale thuis eruit? Wat zijn je wensen? Heb je al een architect en een bouwgrond of ben je nog op zoek? Al die facetten en meer komen aan bod zodat je persoonlijke bouwtraject glashelder wordt voor beide partijen. 

 • Van ontwerp tot planning

  Nu alles duidelijk is, wordt het project ingepland en overlopen we alle stappen. Zo weet je vooraf al hoe de bouwwerken zullen verlopen. Je krijgt een gedetailleerde prijsofferte, met prijsgarantie. 

 • De plannen worden concreet

  De architect maakt het dossier in orde voor de bouwaanvraag en dient het in bij het gemeentebestuur. Dan is het ook tijd om de aannemingsovereenkomst overeenkomstig de wet Breyne te ondertekenen. 

 • Het is zover: de werken starten

  Een toegewijd team van professionals start met de bouw van jouw nieuwe thuis. Alles, van het leggen van de funderingen tot het installeren van de badkamer en de keuken, wordt exact uitgevoerd zoals besproken. 


   

 • Tijd voor de housewarming

  Het moment waar je naar uitkeek: de oplevering, een serieus feestmoment. Bij de voorlopige oplevering bekijken we jouw droomwoning dan ook tot in detail en gaan we door tot je helemaal tevreden bent. 

Enkele van onze realisaties