Betonconstructies

Al jarenlang maken we onze eigen betonelementen voor de meest uiteenlopende constructies. Altijd op maat van jouw wensen.

Onze expertise

 • Lineair werk

  We maken al je balken en kolommen, in alle maten en gewichten. Van zware industriële projecten tot projecten voor woningbouw. 

 • Vlakwerk

  Je kunt op ons rekenen voor de productie van alle soorten wanden en plinten (vol of geïsoleerd) met een dikte vanaf 10 centimeter tot de maximaal toegelaten transporteerbare hoogte. 

 • Speciale projecten

  Heb je een speciaal betonelement nodig zoals een luifel, een tribunebalk, dorpels,…? We kunnen alles maken. 

Dit is hoe we werken

In ons betonatelier werken we met een zeer wendbaar en flexibel team waardoor elk project vanaf de prijsvraag persoonlijk wordt opgevolgd met de nodige technische ondersteuning. Zo zorgen we ervoor dat niet alleen onze producten van de hoogste kwaliteit zijn, maar ook onze service vooraf en achteraf.

 • Advies

  We denken al vanaf de start proactief mee en adviseren je op een transparante manier. In de offerte krijg je meteen een duidelijke eerste kostenraming en een overzicht van alle mogelijkheden.

 • Interne tekendienst

  We begeleiden je stap voor stap met het tekenwerk voor je ontwerp met het 3D-programma Tekla, en voorzien je van de nodige BIM-modellen die universeel toepasbaar zijn.

 • Transport

  Eenmaal alle betonelementen klaar zijn en aan alle normen en vereisten voldoen, worden ze op je site geleverd, wanneer jij dat wenst. Ook dat is uniek. 

Download ons CE-attest

Onze betonelementen zijn altijd van de hoogste kwaliteit en voldoen uiteraard aan alle nodige normen en vereisten.

Contacteer ons

Interesse in een betonconstructie? Advies inwinnen over de mogelijkheden? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.