Staalconstructies

Al jarenlang maken we onze eigen staalconstructies voor de meest uiteenlopende projecten. Altijd op maat van jouw wensen.

Onze expertise

 • Profielstaal

  I-vormige, L-vormige, kokervormige profielen ... Alle soorten stalen liggers en kolommen kunnen we maken, in verschillende staalkwaliteiten. 

 • Samengestelde vakwerkliggers

  Moet er een overspanning voorzien worden, zelfs tot tientallen meters groot? Ook daar kunnen we je bij helpen. 

 • Speciale projecten

  Een uniek project in gedachten zoals een railing, een trap of ankerstoelen? Geen probleem voor ons staalatelier. 

Dit is hoe we werken

In ons staalatelier werken we met een zeer wendbaar en flexibel team waardoor elk project vanaf de prijsvraag persoonlijk wordt opgevolgd met de nodige technische ondersteuning. Zo zorgen we ervoor dat niet alleen onze producten van de hoogste kwaliteit zijn, maar ook onze service vooraf en achteraf.

 

We denken mee, tekenen je project uit, produceren alles in-house, zorgen voor het lakken en galvaniseren van het eindproduct en leveren het dan op je werf. Zo ben je van a tot z ontzorgd. 

 

 • Advies

  We denken al vanaf de start proactief mee en adviseren je op een transparante manier. In de offerte krijg je meteen een duidelijke eerste kostenraming en een overzicht van alle mogelijkheden.

 • Interne tekendienst

  We begeleiden je stap voor stap met het tekenwerk voor je ontwerp met het 3D-programma Tekla, en voorzien je van de nodige BIM-modellen die universeel toepasbaar zijn.

 • Transport

  Eenmaal alle staalelementen klaar zijn en aan alle normen en vereisten voldoen, worden ze op je site geleverd, wanneer jij dat wenst. Ook dat is uniek. 

Contacteer ons

Interesse in een staalconstructie? Advies inwinnen over de mogelijkheden? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.