Wij zijn je ideale partner voor de bouwsector

Kies voor een vlotte realisatie van jouw project, zonder gedoe. 

Geniet van de voordelen van onze groep: unieke kruisbestuiving

Behoeften veranderen en de markt evolueert naar hybride gebouwen, waardoor elk project een uitdagende combinatie is van wonen, werken, winkelen, en ontspannen. 
 

Om aan die wensen te voldoen is Verelst uniek geplaatst dankzij de optimale samenwerking tussen onze verschillende bedrijfstakken: aannemer van bedrijfs- en woningbouw, ontwikkelaar van hybride projecten én een eigen atelier voor zowel staal- als betonbouw. 
 

Door die interne kruisbestuiving zorgen we voor een geïntegreerd bouwproces waarbij budget en timing gerespecteerd worden. Onze uitgebreide aannemingsexpertise, aangevuld met performante in-house productieunits maakt van Verelst de ideale bouwpartner. 

Eigen staal- en betonbouwatelier

Het Verelst staalatelier bereidt in Putte jaarlijks 9.000 ton staal met CE-attest voor, dat gebruikt wordt bij de montage van zowel grote als particuliere projecten. 

En het Verelst betonatelier levert vanuit een eigen betonfabriek in Heist-op-den-Berg hoogwaardige betonelementen aan: kolommen en balken, volle en geïsoleerde wanden en plinten, en speciaal maatwerk zoals gradins, luifels…. Jaarlijks levert de fabriek meer dan 3.000 m³ kolommen en balken en 5.000 m² wanden. 
 

Het beton van Verelst draagt het BENOR-kwaliteitslabel en alle bouwelementen hebben een CE-attest, het keuringsmerk verplicht voor de Europese markt. Met een kleine en flexibele structuur staan we garant voor een persoonlijke opvolging en onberispelijke technische ondersteuning van jouw project.

Inzetten op BIM

Eén van de onmisbare schakels bij de verticale integratie is het BIM-platform met digitale bouwmodellen en informatieoverdracht. Het BIM-platform is de centrale informatiedrager waarin alle bedrijfstakken, zowel aanneming als productie, relevante informatie éénduidig en efficiënt met elkaar kunnen delen. 


BIM zorgt er dus voor dat alle kennis en expertise op het juiste moment en op de juiste plaats ingezet wordt. BIM-modellen zijn bovendien universeel toepasbaar, en zowel geschikt voor grote als kleine bouwprojecten. Naast een vlotte samenwerking waarbij ook je modelleurs toegang hebben tot het project, levert BIM een aanzienlijke tijdswinst op, bespaart het kosten en elimineert het foutenmarges. 


 

Contacteer ons

Bouwen of renoveren? Advies inwinnen over de mogelijkheden? 
Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.