De ideale plek creëren, doen we samen.

Totaalrenovaties van bij de eerste schets tot een perfect afgewerkte woning.

De voordelen van renoveren met Verelst

 • Keuzevrijheid

  Jij hebt op elk moment de teugels in handen. Logisch, want we zijn immers bezig met jóuw droomwoning. Vertel ons wat je voor ogen hebt en wij maken je plannen waar. 

 • Transparant advies

  Doorheen heel het proces kun je rekenen op een persoonlijke vertrouwenspersoon die je open en transparant adviseert en begeleidt. 

 • Duidelijke prijsafspraken

  Van bij de start van je bouwproject berekenen we het volledige kostenplaatje zodat je precies weet wat het je zal kosten. Zo zijn er nooit onaangename verrassingen achteraf. 

 • Duurzaam renoveren

  Zowel de manier waarop we verbouwen als de uiteindelijk opgeleverde woningen en bedrijfsgebouwen zijn vooruitstrevend en duurzaam. 

Zo gaan we te werk

De wensen en dromen in je hoofd omzetten naar de woning van je dromen, daar staan we je graag in bij. Van de eerste schets tot een perfect afgewerkte woning. Dat doen we in 5 specifieke stappen. Bij elke stap leggen we uit wat er gebeurt en wat je mag verwachten. 

Transparante informatie en een persoonlijke begeleiding vinden we daarbij vanzelfsprekend. Je bouwt immers niet elke dag een nieuwe thuis.  


Doorheen het hele proces kun je ook rekenen op een persoonlijke vertrouwenspersoon om je te begeleiden en te adviseren. 

 • Eerste gesprek

  Tijdens een eerste gesprek komen jouw wensen en dromen uitgebreid aan bod. Heb je een bepaalde stijl in gedachten? Of zoek je nog inspiratie? We helpen je op weg.
   

 • Renovatiescan

  Voor we aan het ontwerp beginnen, zorgen we voor een gedetailleerde renovatiescan. Daarbij maken we een grondige analyse van de huidige staat van je woning en op basis van die voorstudie kunnen we inschatten welke werken er moeten gebeuren en wat de precieze totaalrenovatiekosten zijn. 

 • Bouwklaar plan

  Na de volledige opmeting van de woning gaan de architect en de ingenieur aan de slag om tot een bouwklaar plan te komen en plannen we je project in. Zo weet je vooraf hoe de werken zullen verlopen en kan je zelf ook op tijd de nodige regelingen treffen.

 • Verbouwingswerken

  Een team van vakmensen start onder toezicht van een ervaren werfleider aan de verbouwing van jouw woning.  Alles wordt aangepakt precies zoals dat is vooropgesteld zodat jij aan de eindmeet zorgeloos kunt genieten van je gerenoveerde én energiezuinige woning, netjes opgeleverd binnen de timing en het budget dat we aan de start hebben vastgeklikt. Geen onaangename verrassingen, geen onvoorziene omstandigheden.

 • Interieur?

  Ben je daarna ook op zoek naar interieuradvies? Ook daarbij kunnen we je inspireren en begeleiden zodat alles tot in de puntjes áf is. 

Enkele van onze realisaties