Batibouw2017: Exclusieve samenwerking Verelst en Niko - BEN SMART

Verelst Woningbouw & Renovatie legt tijdens Batibouw 2017 heel mooie troeven op tafel: een persoonlijke sleutel-op-de-deur-aanpak, Bijna EnergieNeutrale (BEN) woningen, een exclusieve samenwerking met Niko, die resulteert in het aanbieden van een gratis startpakket voor Smart Home én een Verelst onderhouds- en bedieningsapp. Je kan het allemaal ontdekken op stand 8323 in Brussels Expo. Daar kan je rustig de tijd nemen om jouw nieuwbouw- of renovatieplannen met kennis van zaken onder de loep te laten nemen.

Geniet NU van Batibouw condities!

Het is weer zover: Batibouw tijd! Daarom hebben wij voor de bouwers als de verbouwers onder jullie SPECIALE CONDITIES én een primeur! Bezoek ons op Batibouw 2017 of maak een afspraak met onze bouwadviseurs om alles te weten te komen over onze straffe BEN SMART Batibouw actie

Verelst Bedrijfsbouw en Renovatie bouwt nieuw huis voor levensgenieters

De nieuwbouw van TastToe biedt de liefhebbers van een lekker en kwalitatief glas weldra nog heel wat extra’s. In maart 2017 opent een gloednieuw huis met bijzondere dranken de deuren. Verelst Bedrijfsbouw en Renovatie bouwt in opdracht van GJN Vastgoed deze opvallende constructie.

Renovatiepremies 2017 en Bouwpremies 2017: Wat verandert er?

Heb je bouw- of renovatieplannen? Dan ben je vast benieuwd naar de bouw- en verbouwingspremie in 2017. Wat is er nu eigenlijk allemaal veranderd? Hier ontdek je het allemaal!

Sponsortocht ten voordele van Prinses Harte

Alle bediendes van Groep Verelst stapten op 22 december van de showroom van Verelst in Rumst naar de Schorre in Boom voor het goede doel. Familie, vrienden en leveranciers konden de deelnemers sponsoren. De ingezamelde 10.000 euro gaat naar Prinses Harte, een vzw die het verblijf van kinderen met kanker in het ziekenhuis aangenamer maakt.

Ontdekkingszondag in Oedelem

Ontdek op zondag 27 november onze verkavelingen in Oedelem.

Opening van het Belgian Football Center!

Vorige week opende het Belgian Football Center in Tubeke haar deuren. Roberto Martínez, bondscoach van de Rode Duivels, en François De Keersmaecker, voorzitter van de Koninklijke Belgische Voetbalbond, woonden de officiële inhuldiging van het hotel bij. Ook Verelst Bedrijfsbouw en Renovatie was van de partij.

Geniet NU van onze actie: GRATIS upgrade naar BEN!

De Bijna EnergieNeutrale of BEN-woning wordt de standaard. Een BEN-woning is gebouwd met of onder E-peil 30, terwijl de norm vandaag een woning met E-peil 50 is. Vanaf 2021 moeten alle nieuwbouwwoningen aan de BEN-eisen voldoen. Nu al investeren in een BEN-woning biedt dan ook alleen maar voordelen.

Verelst Woningbouw neemt deel aan Nieuwbouwzondag: 23 oktober!

Op 5 verschillende locaties kan je één van onze woningen en/of verkavelingen bezoeken. Van 13u tot 17u staan onze bouwadviseurs klaar, met een hapje en een drankje, om je te verwelkomen. Samen kunnen jullie de inspiratiewoningen bezoeken en jullie woondroom bespreken.

Verelst Bedrijfsbouw bouwt Facq showroom en sanicenter in Hasselt.

FACQ, sanitair & verwarming, zal eind 2016 te Hasselt een gloednieuwe showroom voor particulieren en een sanicenter voor de professionelen in de sanitaire sector openen.