SMART Living: Leef slim met weinig energie

In een wereld waar alles en iedereen ‘connected’ is, wordt het nog aangenamer wonen. Met slimme systemen kan je immers de meest uiteenlopende elektrische toestellen vanop afstand in- en uitschakelen, controleren en beheren. Zo haal je het beste uit je woning zonder energie te verspillen of aan comfort in te boeten. Ook Groep Verelst surft mee op deze trend en biedt zijn klanten nu startpakketten voor ‘Smart Living’.

BEN jij SMART? Geniet nu van onze BEN SMART-actie

Wie ‘slim’ is, bouwt BEN. Mét Verelst Woningbouw & Renovatie. Niet alleen vertalen we jouw nieuwbouwproject GRATIS naar een ‘Bijna Energie Neutrale’ woning in de praktijk. Ook kan je een beroep doen op onze ‘Smart Home’ oplossingen, gebaseerd op de gloednieuwe draadloze schakelaars van Niko. Eveneens gratis!

Ontdekkingszondag op 7 mei

Lentekriebels? Plannen om te bouwen of te verbouwen? Bezoek dan zeker één van onze werven tijdens Ontdekkingszondag op 7 mei. Van 13u tot 17u staan onze bouwadviseurs klaar om je rond te leiden en samen jouw (ver)bouwplannen te bespreken. Kom zeker langs op één van de 4 locaties.

Nieuw retail park van Redevco in Ternat: streven naar een BREEAM “excellent” certificaat!

Verelst zal in opdracht van Redevco eind maart starten met de bouw van een retail park in Ternat. Met dit project willen ze graag een BREEAM "excellent" certificaat behalen omdat duurzaamheid vandaag zeer belangrijk is voor zowel de investeerder als de retailer. Redevco is hierin heel ambitieus. Om hun doel te kunnen bereiken is een nauwe samenwerking met alle stakeholders nodig, ook met de toekomstige huurders.

Nieuw distributiecentrum voor Carglass®!

In de loop van april start Verelst Bedrijfsbouw met de werken aan het nieuwe distributiecentrum van Carglass Distribution in Bilzen. Dat gebeurt in opdracht van Montea, die verantwoordelijk is voor het totaalproject. “Het is een mooi logistiek project met een omvang zoals we er in het verleden meerdere per jaar deden”, zegt CEO van Groep Verelst Kurt Geens.

Bezoek ons op Nieuwbouwzondag: 26 maart!

Op 26 maart kan je op 4 verschillende locaties één van onze woningen en/of verkavelingen bezoeken. Ook onze showroom in Rumst is die dag open. Van 13u tot 17u staan onze bouwadviseurs klaar, met een hapje en een drankje, om je te verwelkomen. Samen kunnen jullie de inspiratiewoningen/werven bezoeken en jullie woondroom bespreken.

Batibouw2017: Exclusieve samenwerking Verelst en Niko - BEN SMART

Verelst Woningbouw & Renovatie legt tijdens Batibouw 2017 heel mooie troeven op tafel: een persoonlijke sleutel-op-de-deur-aanpak, Bijna EnergieNeutrale (BEN) woningen, een exclusieve samenwerking met Niko, die resulteert in het aanbieden van een gratis startpakket voor Smart Home én een Verelst onderhouds- en bedieningsapp. Je kan het allemaal ontdekken op stand 8323 in Brussels Expo. Daar kan je rustig de tijd nemen om jouw nieuwbouw- of renovatieplannen met kennis van zaken onder de loep te laten nemen.

Geniet NU nog van Batibouw condities!

De beurs is weer voorbij. Maar niet getreurd! Bij ons kunnen bouwers en verbouwers nog steeds genieten van straffe Batibouw condities.

Verelst Bedrijfsbouw en Renovatie bouwt nieuw huis voor levensgenieters

De nieuwbouw van TastToe biedt de liefhebbers van een lekker en kwalitatief glas weldra nog heel wat extra’s. In maart 2017 opent een gloednieuw huis met bijzondere dranken de deuren. Verelst Bedrijfsbouw en Renovatie bouwt in opdracht van GJN Vastgoed deze opvallende constructie.

Renovatiepremies 2017 en Bouwpremies 2017: Wat verandert er?

Heb je bouw- of renovatieplannen? Dan ben je vast benieuwd naar de bouw- en verbouwingspremie in 2017. Wat is er nu eigenlijk allemaal veranderd? Hier ontdek je het allemaal!