Ontdekkingszondag in Oedelem!!

Ontdek op zondag 3 september onze prachtige verkaveling in Oedelem.

Verelst start aan nieuwbouw Steylaerts

De verhuis van Steylaerts uit Berlaar naar Lier komt een stap dichterbij. Na het bouwverlof start Verelst Bedrijfsbouw & Renovatie met de werken aan de nieuwe showroom en het administratief torengebouw van de specialist in tegels en badkamerrenovaties. Het nieuwe complex komt langs de Aarschotsesteenweg en de Schollebeekstraat te liggen. “Onze nieuwe vestiging gaat vast en zeker opvallen bij het binnenrijden van de stad”, aldus ceo Patrick Steylaerts.

Groep Verelst werft 30 nieuwe krachten aan! Successen leiden tot nieuwe vacatures en aanwervingen.

Bij Groep Verelst is er werk, veel werk. De laatste maanden volgen de projecten elkaar heel snel op. Enthousiaste medewerkers zijn dus meer dan welkom. Iedereen die er nu vandaag aan de slag is, ervaart: “Als je doet wat je graag doet, hoef je nooit te werken”. Er zijn goed 30 vacatures in de bedrijfs-, woning-, project-, renovatie-, staal- en betonbouw. Momenteel telt Groep Verelst 427 werkkrachten in Rumst, Putte, Heist-Op-Den-Berg en Ham. Daarmee speelt de groep voluit haar rol als sterke werkgever in de eigen regio.

Verelst Projectontwikkeling boekt eerste successen!

Verelst Projectontwikkeling, anderhalf jaar geleden opgestart als de nieuwe projectontwikkelingspoot van Groep Verelst heeft nu al 5 projecten binnengehaald: in Denderleeuw, Mortsel, Machelen en twee in Mechelen. Een succes in deze toch wel zeer competitieve markt. De naamsbekendheid van ‘Verelst’ draagt daar zeker toe bij. Verelst Projectontwikkeling legt zo de basis om uit te groeien tot een stabiele en volwaardige speler.

Mooie totaalrenovatie te bezoeken!

Naar aanleiding van de Vlaamse Renovatiedag kan je op zondag 28 mei tussen 13u en 18u een prachtige totaalrenovatie in Berchem gaan bezoeken. Je krijgt de mogelijkheid om met de architect en met onze manier van werken kennis te maken.

SMART Living: Leef slim met weinig energie

In een wereld waar alles en iedereen ‘connected’ is, wordt het nog aangenamer wonen. Met slimme systemen kan je immers de meest uiteenlopende elektrische toestellen vanop afstand in- en uitschakelen, controleren en beheren. Zo haal je het beste uit je woning zonder energie te verspillen of aan comfort in te boeten. Ook Groep Verelst surft mee op deze trend en biedt zijn klanten nu startpakketten voor ‘Smart Living’.

BEN jij SMART? Geniet nu van onze BEN SMART-actie

Wie ‘slim’ is, bouwt BEN. Mét Verelst Woningbouw & Renovatie. Niet alleen vertalen we jouw nieuwbouwproject GRATIS naar een ‘Bijna Energie Neutrale’ woning in de praktijk. Ook kan je een beroep doen op onze ‘Smart Home’ oplossingen, gebaseerd op de gloednieuwe draadloze schakelaars van Niko. Eveneens gratis!

Ontdekkingszondag op 7 mei

Lentekriebels? Plannen om te bouwen of te verbouwen? Bezoek dan zeker één van onze werven tijdens Ontdekkingszondag op 7 mei. Van 13u tot 17u staan onze bouwadviseurs klaar om je rond te leiden en samen jouw (ver)bouwplannen te bespreken. Kom zeker langs op één van de 4 locaties.

Nieuw retail park van Redevco in Ternat: streven naar een BREEAM “excellent” certificaat!

Verelst zal in opdracht van Redevco eind maart starten met de bouw van een retail park in Ternat. Met dit project willen ze graag een BREEAM "excellent" certificaat behalen omdat duurzaamheid vandaag zeer belangrijk is voor zowel de investeerder als de retailer. Redevco is hierin heel ambitieus. Om hun doel te kunnen bereiken is een nauwe samenwerking met alle stakeholders nodig, ook met de toekomstige huurders.

Nieuw distributiecentrum voor Carglass®!

In de loop van april start Verelst Bedrijfsbouw met de werken aan het nieuwe distributiecentrum van Carglass Distribution in Bilzen. Dat gebeurt in opdracht van Montea, die verantwoordelijk is voor het totaalproject. “Het is een mooi logistiek project met een omvang zoals we er in het verleden meerdere per jaar deden”, zegt CEO van Groep Verelst Kurt Geens.