• Voor particulieren

  Een woning bouwen, renoveren of kopen? Bij ons ben je aan het juiste adres om je woondroom waar te maken. 

  Van de eerste schets tot het allerlaatste detail helpen we je verder zodat je zeker bent van een vlotte realisatie zonder gedoe. 

 • Voor professionals

  We staan garant voor een professionele totaalaanpak voor industriĆ«le nieuwbouw- en renovatieprojecten: logistiek, warehousing, sportcomplexen, garages, showrooms, kantoren... 

  Je kunt rekenen op een vlot bouwproces en begeleiding van a tot z.

 • Voor professionals

  Een unieke meerwaarde die we kunnen bieden is een eigen atelier voor zowel staal- als betonbouw. 

  Zo hebben we alle belangrijke stappen van het bouwproces in-house en kunnen we nog sneller en performanter schakelen. 

Afspelen

Dit mag je verwachten

 • Vlot bouwproces

  Onze professionele no-nonsense mindset, korte communicatielijnen en een persoonlijke vertrouwenspersoon zorgen ervoor dat je project van a tot z de aandacht krijgt die het verdient en je je nergens zorgen over hoeft te maken.

 • Voor het leven

  Jouw unieke wensen staan altijd centraal. We bouwen immers niet zomaar een gebouw, maar een echte thuis of een werkplek met een ziel, kwaliteitsvol afgewerkt tot in de puntjes. Voor nu, en voor het leven. 

 • Duidelijke prijs

  We toetsen het ontwerp van je project van bij de start al aan de realiteit zodat je op elk moment een goed zicht hebt op het kostenplaatje. Dat geeft je heel wat gemoedsrust want je komt nooit voor onaangename verrassingen te staan. 

 • Duurzaam bouwen

  We realiseren projecten die vooruitstrevend en duurzaam zijn: bijzondere woningen en bedrijfsprojecten die positieve verandering brengen, voor de huidige en toekomstige generaties.  

We zijn meer dan 45 jaar actief

Wat we doen

Al meer dan 45 jaar creƫren we duurzame, functionele en inspirerende leef- en werkomgevingen die je welzijn verbeteren.

Als partner denken we vanaf de start proactief mee. We maken er een punt van om bij elk project stil te staan, echt te luisteren, te inspireren en het werk lichter te maken. Altijd met een professionele no-nonsense mindset als basis. Bij Verelst weten we immers hoe belangrijk een bouwproject is voor onze klanten. Daarom gaan we elke dag met passie aan de slag om aan je wensen tegemoet te komen.  

Werken bij Verelst

Om al onze bouw- en verbouwuitdagingen te kunnen realiseren zijn onze enthousiaste werknemers van kapitaal belang. Ook goesting om met ons mee te bouwen, en deel uit te maken van onze familie? Welkom!