Bezoek ons op Batibouw 2019

Op 23 februari 2019 opent Batibouw haar deuren weer voor het grote publiek. Kom jij kennismaken aan onze stand (08323)?

Geniet nu al van Batibouw condities

Eind februari opent de grootste bouw- en verbouwbeurs weer haar deuren. Heb jij al concrete bouw- of verbouwplannen dan hoef je hier niet op te wachten, want nu al kan je bij ons genieten van Batibouw condities!

Verelst V25 opent in stadion KV Mechelen gezelligste skybox van het land

De opening van de V25 skybox in het vernieuwde stadion van KV Mechelen afgelopen vrijdag 30 november was een feest. Roberto Martinez, coach van de Rode Duivels, Mark Uytterhoeven, de bekendste supporter, en oud-speler Piet Den Boer, mochten zich vrijdag bij de opening met andere prominente genodigden komen nestelen in de gezelligste voetballounge van het land. Kurt Geens, CEO van Groep Verelst onthulde samen met de bondscoach een kader met oude houten KVM-letters. Stille getuigen van de opmerkelijke geschiedenis van de club.

Nieuwbouwzondag: wij doen mee op 21 oktober 2018!

Kom op zondag 21 oktober 2018 langs in Zemst en Nieuwenrode. Peter en Marijke, onze bouwadviseurs staan klaar om jullie te verwelkomen.

Vlaamse Renovatiedag op 27 mei 2018

Tijdens de Vlaamse Renovatiedag krijg je de kans om tal van inspirerende renovatieprojecten te bezoeken en het verhaal achter het project te horen. En ook dit jaar kan je een van onze totaalrenovaties komen bewonderen.

Verelst geen sponsor meer van de KBVB

Na een tienjarige succesvolle samenwerking heeft Verelst in onderling akkoord met de Belgische Voetbalbond beslist te stoppen als sponsor van de KBVB, en dit vanaf 31 oktober 2017.

Ontdekkingszondag in Oedelem!!

Ontdek op zondag 3 september onze prachtige verkaveling in Oedelem.

Sponsortocht ten voordele van Prinses Harte

Alle bediendes van Groep Verelst stapten op 22 december van de showroom van Verelst in Rumst naar de Schorre in Boom voor het goede doel. Familie, vrienden en leveranciers konden de deelnemers sponsoren. De ingezamelde 10.000 euro gaat naar Prinses Harte, een vzw die het verblijf van kinderen met kanker in het ziekenhuis aangenamer maakt.

Groep Verelst weer 100% in eigen handen

De bouwgroep Verelst uit Putte is weer helemaal in Belgische handen. Vijf managers van het bedrijf hebben het aandelenpakket van Bencis, het Belgisch-Nederlands durfkaptiaalfonds, overgenomen. De overname gebeurde onder leiding van bestuurder Jo Vertongen en CEO Kurt Geens. Zij verwierven ook de meeste aandelen: “Wij hebben met veel goesting deze verantwoordelijkheid opgenomen omdat we overtuigd zijn van de mogelijkheden van dit bedrijf met zeer bekwaam personeel. ”

Shopping Pajot in Sint-Pieters-Leeuw: Eerste retail park in België met Breeam certificaat voor duurzame renovatie

Redevco heeft een ‘BREEAM International Post Construction’ certificaat met score ‘GOOD’ ontvangen voor haar Retail Park Shopping Pajot aan de Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw. De site werd in 2012 en 2013 volledig door Verelst Bedrijfsbouw & Renovatie herontwikkeld voor een totaal van 20.000 m² winkeloppervlakte.