Freek Van Grimbergen - Ploegbaas bij Verelst Woningbouw

"In 2000 kreeg ik de kans om bij Woningbouw Verelst aan de slag te gaan en tot de dag van vandaag heb ik daar nog steeds geen spijt van!"

"In 2000 kreeg ik de kans om bij Verelst Woningbouw aan de slag te gaan en tot de dag van vandaag heb ik daar nog steeds geen spijt van.
Door de jaren heen heb ik mij kunnen opwerken tot ploegbaas waardoor de job voor mij steeds uitdagender werd.
Op die manier krijg je immers de mogelijkheid om je werk zelfstandig in te plannen en ervoor te zorgen dat de verschillende opdrachten verdeeld worden. Dat gaat van het mee metsen, over het bekisten van betonnen balken en kolommen, tot het oplossen van een eventueel "probleem". Het doorgeven van de benodigde materialen die geleverd moeten worden, hoort er natuurlijk ook bij. Een compleet all-round pakket dus!
Het fijne is ook dat door het feit dat de ploegen, al dan niet zelf samengesteld -klein- zijn, je steeds dicht bij je collega's staat en dan ook goed weet wat er leeft." 

Delen: