Je écht thuis voelen is volgens ons een uitzonderlijke beleving.

En toen zaten we in ons huis. Een plaats die plots nog meer onze wereld is geworden. De kans om optimaal van onze woning te genieten. Want thuis is het prettig, thuis is voorspelbaar, betrouwbaar, ‘leesbaar’. Het is de plek waar je onbekommerd ‘jezelf’ kan zijn, waar je één bent met je omgeving.

De COVID19 crisis heeft ons laten inzien dat je écht ergens thuis voelen een uitzonderlijke ervaring blijkt te zijn. We zijn ons meer bewust van het plezier van de gedeelde ruimtes en de beperkingen ervan, én denken dan ook na over hoe ze aangenamer, comfortabeler, veiliger en gezonder zouden kunnen maken. Nu we tijdens deze crisis regelmatiger in ons huis zullen moeten doorbrengen wint een goede thuisomgeving duidelijk aan belang. Een omgeving,  functioneel ingedeeld en ingericht om er voor langere tijd 24 uur per dag te kunnen zijn. Zal onze woonbeleving er in de toekomst anders gaan uitzien?

WONING VAN DE TOEKOMST

De COVID19 crisis verandert niet alleen ons thuisgevoel maar vertaalt zich ook verder naar onze woonbehoeften. Een woning die goed is aangesloten op het mobiliteitsweefsel met een positieve ratio tussen bebouwde en groene oppervlakte zal in de toekomst steeds meer mensen beïnvloeden bij hun woonkeuze. Wat de inrichting betreft zullen multifunctionele ruimtes meer aan belang winnen. Ruimtes die modulair en aanpasbaar zijn. De ruimtelijke organisatie zal veranderen waarbij de plek om thuis te werken of een computer met scherm te plaatsen des te belangrijker zal worden.

Misschien interessant om hier van tevoren rekening mee te houden. Idealiter is je bureau een extra ruimte met grote ramen, maar het kan ook elders ingepast worden. Het plannen van nieuwe ruimtes, waarbij u nadenkt over hoe u leeft en wat u nodig heeft zal dus primeren. Ook de groene omgeving en het gebruik van terrassen zal door de huidige situatie nog sterker doorwegen in onze woonkeuze. We gaan de verbinding tussen binnen en buiten nog meer gaan opwaarderen.

Het functioneel bouwen van woningen in de toekomst staat dus voor een nieuw tijdperk. Maar laat ons vooral niet vergeten dat een woning vooral een Thuis moet zijn.

#ZOKOMIKGRAAGTHUIS

Er is de overtuiging dat de wereld er na Corona anders zal uitzien. Ook wij denken na over de opportuniteit die COVID19 ons biedt. Achter de schermen werd er dan ook volop doorgewerkt en creatief nagedacht over de beleving van wonen in het “nieuwe normaal.” Wij geloven dat de woning nog meer een one-stop-central-point zal zijn: een werkplek, school, winkel (online shopping), plaats om te ontspannen, ruimte om te klussen, een  vakantiebestemming.

De campagne “KOM THUIS” legt de focus op het beleven van jouw woning, vandaag en in de toekomst. Want het gevoel van je écht thuis te voelen is des te belangrijker geworden. We verlangen naar een veilige plaats waar we kunnen leven, dromen, werken, koesteren, liefhebben en vooral genieten. Dit is de kernboodschap die Verelst wil meegeven.

Wij stappen in ieder geval vol enthousiasme het "nieuwe normaal" binnen en zijn er helemaal klaar voor om jullie te ontvangen, te begeleiden en rond te leiden! Hiervoor hebben we, voor jullie veiligheid en die van onze medewerkers, een aantal richtlijnen opgesteld.

Dichter digitaal.

Verelst blijft verder gebruik maken van de digitale opportuniteit en adviseert ook veilig vanop afstand. Onze bouwadviseurs beantwoorden graag al jullie vragen tijdens een one-to-one videogesprek of telefoongesprek. Op die manier kunnen we iedereen verder helpen op een persoonlijke, maar toch op een veilige manier. Plan dus gerust een eerste afspraak in.

Verelst, dat is vakmanschap, veilig dicht bij jou.

Sinds 11 mei ontvangen we opnieuw klanten in onze showroom. Uiteraard doen we dit in alle veiligheid.
Klik hier voor een overzicht van de maatregelen die Verelst neemt voor onze medewerkers en jullie, onze bezoekers.

Wens je graag langs te komen? Contacteer ons dan voor een afspraak!

Zorg goed voor elkaar!

Wat kunnen we voor je doen?

Alle velden zijn verplicht
Delen: