Sponsortocht ten voordele van Prinses Harte

Alle bediendes van Groep Verelst stapten op 22 december van de showroom van Verelst in Rumst naar de Schorre in Boom voor het goede doel. Familie, vrienden en leveranciers konden de deelnemers sponsoren. De ingezamelde 10.000 euro gaat naar Prinses Harte, een vzw die het verblijf van kinderen met kanker in het ziekenhuis aangenamer maakt.

Het initiatief om tijdens de warmste week van het jaar deel te nemen aan Music for Life kwam vorig jaar van één van de personeelsleden, Bart Teugels. Toen werd er dankzij een sponsortocht tussen Rumst en het stadhuis van Mechelen 10.000 euro opgehaald. De directie gaf ook dit jaar haar steun aan het initiatief. Ook al omdat de personeelsleden het als een aangename teambulding ervaarden.

CEO Kurt Geens is helemaal gewonnen voor het sportieve en warme initiatief. “Wij moedigen dergelijke initiatieven altijd sterk aan. Het sluit aan bij de doelstellingen die wij ook als bedrijf nastreven. Met onze acties om het BEN-wonen te promoten bijvoorbeeld maken wij een bewust keuze: energetisch bouwen is maatschappelijk belangrijk. Een sponsortocht voor een goed doel zoals Prinses Harte is dat evenzeer.”

Iedere bediende kon deelnemen. Iedereen kwam vanaf 14 u samen in Rumst. De wandeling richting Boom, een toch van ongeveer 8,5 kilometer, startte om 14u30. De tocht is voorspoedig verlopen. De 90 deelnemers bereikten zonder problemen de Schorre in Boom, waar net als vorig jaar een prachtig bedrag van
10.000 € werd overhandigd door Bart Teugels. Johan, één van de oprichters van Prinses Harte, was ook daar om het ingezamelde bedrag in ontvangst te nemen.

De vzw Prinses Harte zal er onder meer fleecedekens, prinsessen-en ridderpoppen en pyjama’s mee kopen voor kinderen die door kanker langdurig in een ziekenhuis verblijven. Je leest er meer over op www.prinsesharte.be

 

 

Delen: