Bouwen op eigen grondBen jij al de trotse bezitter van een grond en droom jij van een eigen stekje? Ben je nog op zoek naar een betrouwbare partner die jouw droomhuis op jouw eigen bouwgrond kan zetten? Dan ben je bij Verelst Woningbouw aan het juiste adres. Wij dragen vakmanschap, kwaliteit, stiptheid en transparantie erg hoog in het vaandel en dit al bijna jaar. Bouwen hoeft bij ons dus helemaal geen nachtmerrie te zijn! 

Met een team van 150 gemotiveerde medewerkers bouwen we jouw droomhuis op eigen grond én volledig naar wens. Of het nu gaat over een bel-étage, rijhuis, pastorijwoning, villa of garage? Het zijn allemaal kolfjes naar onze hand. Zowel op vlak van praktische uitvoering, ontwerp, architectuur, budgettering als studie en planning. Wij hebben alles in huis voor het bouwen van jouw nieuwe thuis.

Ook hoe je wil bouwen, kies je volledig zelf. Bouwen met een eigen architect, een sleutel-op-de-deur oplossing of enkel het plaatsen van de water- en winddichte ruwbouw. De keuze is volledig aan jou! Heb je nog maar een vaag idee van hoe je nieuwe thuis er moet uitzien? Wij hebben talrijke standaardplannen en modelwoningen die je vast en zeker inspiratie zullen geven. Geef ons wat info over de bouwgrond of kavel die je ter beschikking hebt en we bekijken samen hoe we deze kunnen voorzien van jouw droomwoning.

Beschik je toch nog niet over een eigen kavel? Bekijken dan ook even ons aanbod bouwgronden. Misschien hebben wij wel de ideale bouwlocatie in de aanbieding.

Nog vragen, opmerkingen of extra info gewenst over bouwen op eigen grond? Contacteer ons dan vrijblijvend! 

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

 

Alle velden zijn verplicht