Groep Verelst is sinds 1979 actief in de bouwsector. Gegroeid vanuit industriebouw - in Putte - behoort de Groep vandaag tot één van de toonaangevende bouwbedrijven in België. Verelst bedrijfsbouw & renovatie kan dan ook prat gaan op een jarenlange ervaring, én een mooi palmares aan klinkende namen waarvoor zij hebben kunnen bouwen en verbouwen.

Groep Verelst bestaat uit Verelst Woningbouw & Renovatie, Verelst Bedrijfsbouw & Renovatie, Verelst Projectbouw & Renovatie en Verelst Prefab beton- en staalstructuren. De groep is met deze vennootschappen actief in woningbouw, semi-industrieel vastgoed, algemene bouw, en in staal- en betonstructuren.

Voor elk van deze specialisaties heeft de Groep op andere locaties eigen teams, eigen mensen die erop gebrand zijn dagdagelijks de kwaliteit van het merk te garanderen.


Verelst woningbouw & renovatie, met een showroom in Rumst, staat in voor sleutel-op-de-deur projecten op gronden uit eigen portefeuille of op jouw eigen grond.
Met het concept ‘sleutel-op-de-deurrenovatie’ wil Verelst dé referentie worden als ‘one-stop-shopping point’ voor eigenaars/investeerders die toe zijn aan de totaalrenovatie van hun “thuis” of investering.

Sinds 2014 is Groep Verelst ook weer helemaal in handen van vijf managers van het bedrijf, die het aandelenpakket van Bencis hebben overgenomen. De overname gebeurde onder leiding van Bestuurder Jo Vertongen en CEO Kurt Geens: “Wij hebben met veel goesting deze verantwoordelijkheid opgenomen omdat we overtuigd zijn van de mogelijkheden van dit bedrijf met zeer bekwaam personeel. ”

Groep Verelst realiseerde in 2014 een omzet van 174 miljoen euro, en dat met 480 enthousiaste werknemers.

Tenslotte is de groep reeds sinds 2008 trouwe sponsor van de Rode Duivels. “De Rode Duivels zijn onze Belgische trots en brengen telkens weer veel mensen tesamen. Als team staan zij sterk, en ook dat willen wij benadrukken. Al onze realisaties, constructies, renovaties kunnen wij enkel verwezenlijken dankzij een sterk team; ons Verelst team. Dankzij al onze medewerkers.”

Bekijk hieronder alvast even onze Verelst Veelzijdig bedrijfsfilm: