Dilbeek - Nieuwbouwproject Dilbeek - lot 1
Prijs vanaf€ 650.200
Maak hier een afspraak
1 Meer foto's
Ontdek dit ruime perceel waarop een vrijstaande woning kan gebouwd worden, dat achteraan uitgeeft op de landelijke omgeving.
Deze verkaveling geniet een strategische ligging tussen het centrum van Groot-Bijgaarden (2 km), Dilbeek (4 km) en Ternat (5 km).
Met de wagen rijd je slecht 4,5 km tot aan het op- en afrittencomplex van de E40. Liever het openbaar vervoer? Een bushalte bevindt zich op 650 m, een station op 1,8 km.
Door de praktische ligging ligt alles binnen handbereik: eetwarenwinkels, sport- en ontspanningsmogelijkheden en horeca aangelegenheden. Uiteraard kunnen fiets- en wandelliefhebbers hun hart ook zeker ophalen in deze groene streek.

Bij Verelst weten we hoe belangrijk het bouwen van een nieuwe thuis is. Al onze woningen worden volledig op maat én sleutel-op-de-deur gebouwd. Elk project benaderen wij à la carte waardoor jij jouw droomhuis volledig vorm kan geven, gaande van de bouwstijl, over de indeling, tot en met de materiaal- en kleurkeuzes. Wij bouwen voor jou een thuis die duurzaam, energiezuinig en futureproof is: klaar voor de toekomst, én klaar voor de volgende generaties. Elke nieuw woning is minimaal Meer dan Bijna Energie Neutraal, waardoor jij tal van voordelen geniet.

Graag begeleiden wij je van A tot Z bij het zorgeloos realiseren van jouw woondroom.
Neem zeker contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via woningbouw@verelst.be of bel 015 30 03 60.

Downloads