Bedrijfsbouw Verelst maakt deel uit van de Groep Verelst en verzorgt industriële nieuwbouw- en renovatieprojecten : logistiek, warehousing, sportcomplexen, garages, showrooms, kantoren, voedingsbedrijven,...voor elk budget en voor elke klant.
 

Dankzij onze jarenlange ervaring staan wij garant voor een professionele totaalaanpak. Wij bieden de oplossing voor elk traject: Van bij de budgetfase, het ontwerp, de 3D-presentatie tot en met de realisatie van je dossier. Van bij het zoeken naar een geschikte locatie tot en met het renoveren van jouw bestaand complex. Wij hebben niet alleen de know-how en de juiste mensen in huis, maar ook de "goesting" om jouw project te doen schitteren.

Bedrijfsbouw Verelst is actief in heel België. Wij geven jouw bouwproject de vertrouwde omkadering die je van ons verwacht.

 

Renovatie

Wij geven jouw vastgoed een tweede leven!

Renovatie van industriële en semi-industriële gebouwen, kantoren en utiliteitsbouw is steeds maatwerk en veronderstelt een degelijke partner aan je zijde. Renovatiebouw Verelst denkt met je mee in functie van constructief en budgettair verantwoorde oplossingen.

  • Wijziging van de functie van bestaande gebouwen (kantoor, bewoning, winkel, productie, opslag, …)
  • Aanpassen van bestaande gebouwen aan gewijzigde operationele noden (aangepaste productielijnen, logistiek, installaties, herindeling, …)
  • Revitalisatie van bestaande gebouwen, zowel buiten als binnen (gevelvernieuwing, binnenopbouw en -afwerking, gebruikscomfort, technieken, …)
  • Uitbreiden van bestaande gebouwen door toevoeging van bouwlagen (verdieping, opslagplatformen, process-torens, …)
  • Aanpassen aan gewijzigde regelgeving (brandweereisen, compartimentering, …)
  • Energie-efficiëntie verbeteren (wand- en dakisolatie, luchtdichtheid en ventilatie, verlichting, HVAC, …)
  • Functionaliteit van het gebouw herstellen (dakrenovaties, vernieuwen rioleringen, …)

Bij Verelst begrijpen wij dat kostenefficiëntie en minimalisatie van realisatietijden voor investeringen in vastgoed een cruciale factor vormen in het rentabiliseren van een totaalproject.

 

Verelst Bedrijfsbouw & Renovatie 
KMO-Zone Klein Boom 15
2580 Putte

Tel: +32 (0)15 75 37 35
Fax: +32 (0)15 75 68 50

info@verelst.be