"Samen in alle rust genieten van het leven"

Nadia (55) en Patrick (60) leerden elkaar ongeveer 7 jaar geleden kennen en stapten recent in het huwelijksbootje. Als nieuw samengesteld gezin heeft het koppel samen 4 kinderen. “Nu onze kinderen het ouderlijk nest verlaten hebben, genieten we samen in alle rust van het leven. We gingen op zoek naar ons eigen stekje in Putte waar we samen gelukkig oud kunnen worden. We zochten een praktisch huis met kleine tuin, én met voldoende plaats om onze kinderen te ontvangen.”

Meteen een goed gevoel

“We hadden al snel door dat een huis kopen geen optie was, gezien onze zeer specifieke eisen op het gebied van ligging, ruimte en stijl. Daarom gingen we op zoek naar een bouwgrond. We botsten op een leuk stuk grond, dat werd aangeboden door Verelst. Aangezien we alleen maar positieve verhalen over deze bouwpartner hoorden,  gingen we langs voor een eerste kennismakingsgesprek. Vanaf dit eerste gesprek hadden we een goed gevoel, waardoor we vrij snel besloten om ons bouwavontuur te starten.”

Een duidelijk plan voor ogen

“Voor onze sleutel-op-de-deur woning hadden wij meteen een duidelijk plan voor ogen. Dit plan werd door onze architect verder op maat uitgewerkt en tot in de puntjes opgevolgd door Verelst. Wij konden dus zorgeloos uitkijken naar onze nieuwe thuis.”

Beloftes werden waargemaakt

“Van een bouwpartner verwachten we dat beloftes waargemaakt worden, dat er op regelmatige basis correct gecommuniceerd wordt, en dat er kwalitatief werk wordt geleverd.   Verelst heeft op alle vlakken aan onze verwachtingen voldaan! We hadden een fijn contact met onze werfleider, die tijdig en correct met ons communiceerde. Ook de samenwerking met partners voor de afwerking van onze woning verliep vlot en zonder problemen. Ook na de bouwwerken bood Verelst een goede service. Al onze vragen en opmerkingen werden snel opgevolgd of opgelost.”

Veel kwaliteit voor een goede prijs

“Van de start van de bouwplaat tot aan de oplevering heeft het bouwproces 14 maanden in beslag genomen. Buiten enkele onvoorziene vertragingen vanwege corona, verliep het bouwtraject mooi volgens planning. Verelst hield ons ook steeds goed op de hoogte van de vooruitgang.”

“Wat betreft budget is alles stipt uitgevoerd zoals afgesproken. Verelst biedt veel kwaliteit voor een goede prijs!”

Leefkeuken als ultieme troef

“We zijn heel blij en gelukkig met onze nieuwe woning! We genieten elke dag van deze nieuwe thuis. Lekker en gezond koken is onze gedeelde passie. Onze leefkeuken is voor ons dan ook de ultieme troef van onze woning, een echte meerwaarde in ons leven!

Delen: