“Verelst als betrouwbare bouwpartner voor mijn investeringsproject”

Investeerder Dirk Huysmans deed recent beroep op Verelst Woningbouw voor de bouw van zijn woonproject in Humbeek. Zeer tevreden van het resultaat blikt hij vandaag graag met ons terug op deze samenwerking.

Vertrouwen

“Met één van de aandeelhouders als goede vriend, besloot ik al snel mijn project uit te werken met Verelst als bouwpartner. Met meer dan 40 jaar ervaring op de teller is Verelst een gevestigde waarde binnen de sector. Ik had er meteen alle vertrouwen in.”

Inspirator

“Verelst fungeerde als inspirator bij het optimaal inpassen van een maximum aan kwalitatieve verhuurpanden binnen de beschikbare oppervlakte. Na enkele kleine persoonlijke detailaanpassingen, kwamen we samen tot een zeer mooi resultaat.

Verelst werkte het project van A tot Z volledig af, in samenwerking met vaste partners en onderaannemers.”

snel schakelen

“Het project werd volledig binnen de afgesproken termijn en het vooropgestelde budget opgeleverd. Er werd zeer snel geschakeld. Het bouwproces verliep vlot en de wooneenheden waren op korte termijn klaar voor verhuur.

De eerste 4 woningen werden 10 maanden na opstart van de bouw reeds verhuurd. De overige 2 woningen en 4 appartementen die in een tweede fase gebouwd werden, gingen na 16 maanden in verhuur.”

Vlot contact

“Met iedereen die aan het project meegewerkt heeft, van verkoop tot uitvoering, verliep het contact zeer vlot. Een speciale pluim ook voor onze werfleider, die gemotiveerd en gepassioneerd zijn job uitvoert en met de nodige ervaring op zak zeer goed weet wat hij doet.”

Volgens afspraak

“De verhouding prijs-kwaliteit zit zeer goed bij Verelst. Het kostenplaatje is slechts een deel van het verhaal. Bij de zoektocht naar een aannemer is het voor een bouwheer minstens even belangrijk dat alles vlot volgens afspraak verloopt, het project kwalitatief gebouwd, opgevolgd en afgewerkt wordt. Met meer dan 40 jaar ervaring in de sector is Verelst een betrouwbare bouwpartner.

Al mijn verwachtingen werden voor 100% ingevuld. Ik ben zeer tevreden van het resultaat! Zoals het elk bouwproject typeert, zijn er na oplevering nog enkele kleine zaken die verder opgevolgd worden. De naservice is dus nog lopende en ook hier verloopt alles naar verwachting.”

op zoek naar een bouwpartner voor jouw investeringsproject?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze bouwadviseurs!

Vul hieronder het contactformulier in zodat wij je kunnen contacteren voor een afspraak of bel ons op het nummer 015 30 03 60.

Delen: