Bij Verelst Woningbouw & Renovatie dragen we kwaliteit & energie hoog in het vaandel. Het verbouwen van een woning is één van de belangrijkste investeringen in een leven. Daarom zorgen wij er ook voor dat alle totaalrenovaties door ervaren personeel uitgevoerd worden volgens de regels van de kunst, gebruik makend van alleen maar kwalitatieve materialen én oog voor energiezuinigheid.​

 

Kwalitatief verbouwen op maat

Als jij beslist om met Verelst te renoveren, ben je zeker van een degelijke opmeting, een architecturaal ontwerp, een stabiliteitsstudie door een ingenieur (indien nodig) en een correct stedenbouwkundig dossier. Voor de renovatie van jouw woning houden wij rekening met je budget in functie van het gewenste comfort en bieden we de meest kwalitatieve oplossing(en). Zo krijg je bijvoorbeeld een vergelijking tussen een verwarmingssysteem met vloerverwarming of gewone radiatoren. Wij vertellen je dan ook graag in welke mate een investering in eigen energievoorziening voor jouw budget is weggelegd. 

 

Energiezuinig verbouwen

Nieuwe ontwikkelingen op vlak van energie en energievriendelijke technieken? Wij zijn steeds op de hoogte! Een renovatiemodel sluit dan ook sterk aan bij een nieuwbouwmodel, waarbij we als sleutel-op-de-deur bedrijf plichtsbewust met de diverse energie eisen moeten omspringen. Een totaalrenovatie beperkt zich vaak niet louter tot het verbouwen van een woning alleen. Vaak wordt er gekozen om een gedeelte bij te bouwen. Dit ‘nieuwbouw’ deel is dan ook onderhevig aan de EPB-eisen.

Het bouwen van een energiezuinige nieuwbouw is onze specialiteit, maar ook bij de start van een verbouwproces schenken we veel aandacht aan energiezuinigheid. Met een renovatie kan je niet altijd dezelfde waarden bereiken als bij nieuwbouw, maar je kan toch aardig in de buurt komen. Energiezuinig verbouwen verhoogt het wooncomfort en doet de energiefactuur aanzienlijk dalen.

 

Wil je graag advies of meer info over de mogelijkheden en voordelen van energiezuinig verbouwen? Contacteer ons vrijblijvend