Groep Verelst bestaat uit Verelst Woningbouw & Renovatie, Verelst Bedrijfsbouw & Renovatie, Verelst Projectbouw, Verelst Projectontwikkeling, Verelst Prefab beton- en staalstructuren en Resolve. De groep is reeds 40 jaar actief in woningbouw, semi-industrieel vastgoed, algemene bouw, en in staal- en betonstructuren.

Om al deze bouw- en verbouwuitdagingen te kunnen realiseren, zijn onze 450 enthousiaste werknemers van kapitaal belang! Bij Groep Verelst is er steeds plaats voor nieuwe mensen met “goesting” om mee te bouwen. De waarden familie, kwaliteit, professionele groei en klantgerichtheid vormen het DNA van onze groep. Kwaliteit zorgt voor tevreden klanten, partners en werknemers, die terecht trots kunnen zijn op de neergezette realisaties. Maar dat is niet alles...Wij willen dat iedereen FUN, plezier heeft in zijn/haar werk! Daarom kiezen we bewust voor open communicatie en hopen wij dat iedereen zich steeds thuis voelt in onze Verelst familie!.

Goesting gekregen?
Neem dan gerust contact op met Klaar Verreijdt op Tel: 015 76 79 57

Interieurarchitect(e) met ervaring- Oscar V

Rumst
Als interieurarchitect(e) kom je terecht in een functie waar je je creativiteit ten volle kan benutten en waar je kan meedenken met de klanten. Zin om je kennis en expertise in te zetten bij Oscar V?

Werkvoorbereider Bedrijfsbouw

Putte
Heb je een bouwkundige achtergrond en werk je graag samen met anderen? Lees dan zeker verder!

BIM-Modelleur Staalbouw

Putte
Ben jij die virtuoos die we zoeken? Heb jij een bouwkundige of elektromechanische ingenieursachtergrond? Tekla heeft geen geheimen voor je? Solliciteer dan snel...

Aankoper

Zit onderhandelen in je bloed? Ben je sterk met cijfers en heb je affiniteit met bouw(materialen)? Dan ben jij misschien wel de collega die we zoeken?

Accounts Payable

Putte
Heb je zin om te werken in een fantastisch team en wil je je boekhoudkundige kennis verder ontwikkelen? Lees dan snel verder!

Projectontwikkelaar- Verelst Projectontwikkeling

Putte & Rumst
Klinken de woorden “autonomie”, “kartrekken”, “hands-on”, “bouwteam”, “open communicatie” en “nadenken over het wonen van morgen” als muziek in je oren? Neem dan rustig een kop koffie en lees dan snel verder om te kijken of jij diegene bent, die wij zoeken!

BIM-Projectmodelleur

Putte
Voor het versterken van ons team van tekenaars zoeken wij een enthousiaste, gedreven teamplayer. Heb je een bouwkundige achtergrond, die je combineert met een zeer goed ruimtelijk inzicht? Lees dan snel verder!

Arbeiders afwerking met ervaring

Putte
Ben jij een vakspecialist? Die zin heeft om erin te vliegen: om alle werven met zijn collega's tot in de puntjes af te werken? Wil jij steeds trots zijn op je werk? Misschien ben jij dan wel de teamplayer die we zoeken?

Calculator

Putte
Ben je gepassioneerd door de bouwwereld? Heb je ervaring als Calculator en wil je jouw carrière in die richting nog verder ontwikkelen? Dan ben jij misschien de collega die wij zoeken voor Bedrijfs-en Projectbouw Verelst.

Stageplaats

Diverse regio's
Volg jij momenteel een opleiding richting bouwkunde en wil je je theoretische kennis omzetten in de praktijk? Aarzel dan geen minuut en kom mee met ons bouwen!